Vad har hänt sen sist?

Det har varit lite tyst från mig den senaste tiden, här kommer en liten uppdatering. Den 3 november släppte vi med Sorgenfri vårt efterlängtade album Last Train. Den finns på bl.a Spotify och iTunes, in och lyssna! 🙂 Den 1 december släpptes albumet med Låt med mig, också den på Spotify och iTunes. Vilka fantastiska elever jag har glädjen att jobba med! 😀 Den 17 november kom vår älskade Molly till världen, sedan dess har vi varit i en overklig liten bubbla. Musiken har dock inte tystnat här hemma. Molly verkar gilla musik och ser ut att känna igen låtar som jag sjöng då hon ännu var kvar i magen. Musiken vill jag dela med mig av till henne, musiken som är en så stor del av livet och ger så mycket. Hon ser ut att ha långa fingrar på dom små händerna, en fördel ifall hon vill bli pianist. 😉 Men nu ska inte mamma styra och ställa för mycket, det får Molly bestämma själv sen. Men till dess kommer hon få bada i musik. 🙂 <3

 

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter: