En fin helg fylld med musik!

Helgen som varit har varit fylld med musik. I fredags spelade jag på Malmö Live, ett event med artister från Danmark och Sverige som vi anordnat med Femmuze. På lördag var de dags för den härliga Mossagårdsfestivalen och efter det vidare till årets LudnaPride. Båda två har blivit lite av en tradition för mig, med sjunde året på Mossagårdsfestivalen och fjärde på LundaPride. Helgen har varit fantastisk och jag vill tacka alla som medverkat och som varit och lyssnat! <3

Här kommer en liten minikonsert till er från Mossagårdsfestivalen med låten Forever. Stort tack till Jonas Hofvander för videon!

/Sonja


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”En fin helg fylld med musik!”

  1. […] fantastiska projekt Låt med mig där hon skapar musik med sina elever. Sonjas egna musik hittar du här! Visst är den […]