DSC_0755

Sommaren hänger ännu kvar i luften. Jag undrar hur hösten kommer bli. På så många sätt. Spenderat några veckor i dom värmländska skogarna. Tänkte jag skulle samla på mig av den friska luften och av lugnet, som fanns där, i en burk som jag kan öppna under hösten när jag behöver det som mest.  Jag ska inte hamna i stressträsket igen, i alla fall inte lika djupt ner som sist. Men musiken skall fortsätta flöda, inspelningarna längtar jag till att fortsätta med, stunderna på scen med gitarren i handen, de skapande stunderna av musik med mina elever… Det kommer bli en bra höst. Samlar sommarminnen, som musikvideon vi filmade med James Horner i dom värmländska skogarna. De tidiga morgnarna med kanot på den stilla sjön. En varg som ylar, fåglar som låter, lugnet inombords. Jag samlar mig. Jag kommer vara redo för den vackra hösten, som jag alltid är.

<3 Sonja

Foto: James Horner