29 mars 2016

DSC_0179

Projekten rullar på… Sorgenfris fulländare har sina grunder lagda. Till nästa mer gitarr och sedan bas, sång, fiol, trummor och även piano på någon låt. Så roligt och spännande! Utöver det jobbar jag tillsammans med Daniel Pecovnik på min solo-EP New Day, låtarna är utvalda och arrade, snart sätter vi igång med inspelandet, tjoho!

Musikvideon planeras med och där är Catharina Nilsson en pärla! Vad händer mer? Jo tillsammans med Dannie och Mattias Svensson skriver vi på något ni kommer få dansa till i sommar. Mer kan jag inte berätta just nu, men det kommer. 😉 Allt detta kommer spelas in i studion MoonShine Productions.

23 april spelar jag på Finntastic i Stockholm och i maj blir det spelning med Sabina Chantouria och Stories from Gem på Folk å Rock i Malmö och i juni på Mossagårdsfestivalen med Sorgenfri, kom! 🙂 Ser lite extra-mycket framemot spelningen 17 juli i Eksjö där jag fått den stora äran att vara förband till Emil Jensen. 🙂 Mer spelningar uppdaterar jag om inom kort. Ser även mycket fram emot att släppa en låt som vi skrivit med Jonas Hofvander. Detta är en liten uppdatering om var vi är just nu.

Hörs snart igen, puss&kram! Sonja

Ps. Låten ni hör i bakgrunden i början på länken https://youtu.be/Z4s61Tw06gM kommer ni få höra mer av på Sorgenfris album. 😉

Foto: James Horner