26 oktober 2015

DSC_0597

Favoritårstiden är här med alla sina färger, varma koftor och levande ljus.  Hösten, där det är lättare att få ihop träffar med sina vänner, då alla inte är på språng någonstans, som många är på sommaren. Hösten där jag gärna joggar i regnet och sedan kryper ner under en varm filt, skriver låtar och håller om den jag älskar. Jag vill vara här och nu, i det vackra och lite ruggiga. Är så tacksam för allt jag har; ett hem, min familj och mina vänner och min musik.

Jag lider med dem som har det sämre ställt och jag fruktar dom kalla nätterna för dem som inte har tak över huvudet. Jag blir så frustrerad och ledsen av alla hatiska inlägg riktade mot dem som behöver hjälp allra mest. Inlägg, utan någon som helst källkritik, sprids som en löpeld över nätet. Det är en kall och omänsklig värld vi lever i. Ser dock även värmen som sprids i kylan, i mitten av hatet. Det finns så mycket fint mitt i det kalla och ruggiga. Men känslan att det inte räcker till för alla, gör mig ledsen och mörkrädd.

Det är en mörk höst vi lever i, men det finns även lite ljus.

Värme
Sonja

Foto: James Horner