11 oktober 2015

FullSizeRender

”Susanne Fellbrink startade femalesingersongwriters.se för att underlätta för arrangörer som letar bra akter till sina evenemang. Just nu finns ca 90 kvinnor som skriver och framför sin egen musik i alla genrer representerade på sidan”.

Detta nätverk bidrog till temat på fredagens spelning på Café & Le. Tillsammans med Stories from Gem och Elvira spelade vi denna kväll, och vårt gage gick till Kvinna till Kvinna; en organisation som stödjer kvinnor i krig och konfliktdrabbade områden. Cafe´& Le skänkte 2000 kr till organisationen och utöver det skänkte även publiken pengar på plats. Utöver vår spelning pågick 30 andra spelningar över landet under namnet ”För våra systrar på flykt” där allt gage gick till Kvinna till Kvinna. Tack för en fantastisk kväll och tack Susanne för detta fantastiska nätverk som underlättar och möjliggör fina samarbeten, som detta,  tillsammans med musiker över hela landet.

<3 Sonja

#förvårasystrarpåflykt #kvinnatillkvinna #världensstörstamusikfestival