May 27, 2014
shapeimage_1

För ett år sedan spelade jag tillsammans med Karl Bondesson på Landskrona Pride som Anders Löfberg var med och arrangerade. På den spelning satt Jens Edin som tog kontakt med mig efter spelningen. Jens Edin drev Edin Managamenet och bokade mig för spelningar b.la på Pride i Örnsköldsvik. Jens tyckte även jag skulle söka till en tävling i LA. En tävling som jag kom med i och nu står jag här. Spricker.

Jag spelade även i år på Landskrona Pride med Vidar Liljekvist som är med i vårt underbara Sorgenfri. Och jag åker så gärna tillbaka till alla härliga i Örnsköldsvik igen om tillfälle ges. Jag vill spela live så mycket det går. Och jag reser gärna för att kunna göra det.

I sommar bär det av till tävlingen World Championships of Performing Arts i Hollywood. Detta känns overkligt och så spännande! Tack Jens för du trott på mig, allt sedan den första spelningen vi sågs för ett år sedan.

Tack Pia Skibdahl för en fantastisk helg med coachning av låtar, röst och styling! Min fantastiska moster som åkte hit för att hjälpa mig hela helgen. Och detta var bara början säger hon, nu sätter vi igång på allvar. 🙂

Tack Pasi Kukkonen som peppat mig med min musik sedan den första dagen vi träffades på mitt då nya jobb för snart ett år sedan.

Familj och vänner, tack för att ni står ut med att det är nästan bara musik som snurrar i mitt huvud just nu (och för det mesta). Jag är så glad så jag spricker och utan alla er som stöttar mig och finns där för mig hade jag inte vågat sjunga annat än sången om den lilla myran som jag skrev när jag var sju år gammal.

Kärlek!

www.wcopa.com

Sången om myran: http://youtu.be/MPvCdsB3As4

Photo: James Horner