21 Oct 2014
shapeimage_1

Hoppas ni alla haft en bra helg! I fredags spelade vi med Sorgenfri på mysiga Café&Le i Lund och resten av helgen umgicks jag med mina kära systerdöttrar som var på besök från Finland, det har varit en fin helg. Det kändes lite vemodig i söndags då Kira, Stella och Frida åkte hem, jag har så svårt för att ta farväl, fast jag vet vi kommer ses, förhoppningsvis snart, igen. Men farväl är något jag har fått vänja och anpassa mig vid sedan jag flyttade hit. Saknaden av nära och kära är dock fortfarande lika stor. Jag är så glad jag har så många fina vänner och familj runtomkring mig, på vilken sida än av sundet jag vänder mig. 🙂

Min lilla backe i känslornas berg-och-dalbana vände på dagens Sorgenfri-repa, som blev mer av planering än repa. Det finns så mycket jag vill göra, och med dessa fantastiska medmusikanter kommer så mycket bli verklighet. Så mycket av mina drömmar ÄR redan verklighet. Det är en lycka att få spela med er.

<3 Sonja

Foto: James Horner