February 15, 2012
shapeimage_1

Nu är det väl ändå snart dags för våren att börja visa lite tecken? Planer för sommaren är i alla fall redan i full gång. Folkfestivalen 2012 kommer att arrangeras igen och detta är något vi arrangörer, och hoppas även ni, ser fram emot! 🙂 Återkommer med mer info inom kort!

Sen vill jag gärna presentera min goda vän Helen Overton (bilden) som är fantastiskt duktig b.la. på att skapa loggor till musiker, band, företag etc… Hon har ett skarpt öga för detta, så hör gärna av er om ni önskar att komma i kontakt med henne.

Ja världen är inte så stor trots allt, inte när det gäller teknik som fungerar i alla fall. Jag har tagit upp samarbetet med min vän Leigh Hewitt från Melbourne som jag var med i samma band 2002-2005. Vi spelar in låtar från tiden med bandet New Day vilket är fantastiskt kul!

Jag önskar ibland att dygnet hade fler timmar, det finns så mycket man vill göra! 🙂

Ha det fint allesamman!

Kram Sonja