27 Nov 2014
shapeimage_1

Tre dagar kvar av yoga-utmaningen där det ingår att yoga 30 gånger på 30 dagar i 40 graders värme. Jag anmälde mig i sista sekunden, trodde inte jag skulle få ihop det tidsmässigt. Själva klasserna trodde jag att jag skulle klara av, fastän det igår kändes som jag vill förbli en pöl på golvet och aldrig resa mig igen. Men det hör tydligen till, ena dagen känner jag att jag kan klara hur mycket som helst, för att i nästa bara vilja krypa ihop till en boll och gömma mig. Denna boll cyklade hem och började redan smått längta efter nästa yogapass. Väldigt beroendeframkallande, ja.

Som höjdrädd utmanade jag mig själv för många år sedan med att hoppa bungy-jump och fallskärmshopp. Tror ni att min höjdrädsla försvann? Tvärtom. Jaha, alla utmaningar kanske inte är så bra. Fast, visst kände jag mig lite stolt över mig själv, i stunden när jag dinglade upp och ner, i ett rep som satt fast 111 meter högre upp. Men även väldigt dumdristig. Nästa utmaning? Återstår att se, men håller mig nog från höjder.

Kram på er!