Strömavbrott, skratt och musik 

August 18, 2013
shapeimage_1

I fredags bar det iväg till Göteborg med Lagom Svensk Entertainment för ett gig på Henriksberg. Tillsammans med ett gäng glada standupkomiker var detta en del av turnén Stand up 4 the kidz som pågått under våren och sommaren till förmån för Barncancerfonden.  Vägen upp till Göteborg gick snabbt och smidigt med bara ett stopp på vägen då Sonja blev hungrig. Efter att ha stoppat i mig en stor måltid så nämner Anders att “du vet väl att vi blir bjudna på mat på Henriksberg?”

Spelningen hade den finaste utsikten jag haft på en spelning; högt uppe på takterrassen över vackra Göteborg. När det väl var dags att sätta igång vårt gig så öppnade sig himlen och regnet vräkte ner. Detta skulle inte påverka oss då vi hade tygtak över huvudet. Vad som hände sen skulle heller inte stoppa oss. Strömmen gick efter halva andra låten, så det blev att sjunga i mörker utan mick. Ljuset kom och gick så det blev lite disco-känsla i dom bitterljuva låtarna. En härlig kontrast.

Väl hemma efter 6 timmar i bil och 20 minuter på scen så kom jag fram till att det absolut var värt det! 🙂 Tack till alla involverade för ett roligt gig!

<3


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar