Sorgenfri spelar in

February 10, 2014
shapeimage_1

Måndagar har blivit bra dagar. Sedan Sorgenfri började repa så blev måndagarna plötsligt så mycket roligare. 🙂

Inspelningarna har börjat sedan ett tag tillbaka, men ikväll har vi bestämt oss för alla låtarna som skall vara med på första skivan. Att välja ut två stycken till singeln är destu svårare.

Nya låtar slinker in mellan varven, men just nu ligger fokus på att få inspelat materialet som redan finns. Det kliar lite i fingrarna till att få spela live igen, men just nu njuter jag av glädjen och charmen i själva inspelningsprocessen. 🙂

Ni kommer höra mer från oss inom kort. Till dess kan ni lyssna på ett litet klipp från förra spelningen på Mässingshornet. Tyvärr kunde inte Fanny vara med då, men en fågel kvittrade om en ny spelning inom kort; en liten avstickare från inspelningarna som vi dyker in i just nu. 😉  http://youtu.be/Apa-2pzieK8

Sov så gott!
Sonja


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar