June 12, 2013
shapeimage_1

Sommar, värme, sol och bad. Jag tog mitt första dopp i lördags och förväntade mig att doppa tårna först för att sedan tortera i resten av mig. Vattnet visade sig vara så behagligt att det var svårare ta sig upp än i.

Morgondoppet följdes av en fantastisk sommarfest med massa musik och härligt folk. Extranumret “The Legends” bjöd på Marilyn Monroe, Johnny Cash, Elvis och Freddie Mercury. Den sistnämnda stod jag för och bar mustaschen med stolta steg.

På fredag börjar den härliga Mossagårdsfestivalen, boka gärna in detta om inget planerat än. På fredag spelar Skibdahl&Ridell tillsammans med Vidar på bas kl.17.30. Programmet är fullspäckat med musik och program som jag inte vill missa. Kom! 🙂 <3

För att sprida mer sommarkänsla så kan ni lyssna på låten Sommar i ditt hår av

Svart Kaktus: http://www.youtube.com/watch?v=tbssuHN_fzI&feature=share&list=PLkDQZAvtId2fqBCSfmPw4WXfasJdULhYR

Ha en fortsatt skön sommar!

Sonja

Foto: James Horner