Skånska årstider

February 3, 2014
shapeimage_1

Snön besökte oss i några dagar. Den var inte här för att stanna. Inte denna vintern heller. Vinter i Skåne. Snön kanske besöker oss igen i april. Skånsk vinter besöker våren. Skånsk vår hälsar på februari. Det kändes lite som vår i luften idag, för en liten, liten stund. Ljuset smyger sig tillbaka. Det gör mig glad. Även om de mörka årstiderna ger mig mycket. Kreativiteten sprudlar i mörkret när allt annat är så tyst och stilla. På sommaren sprudlar ångesten över att sitta inomhus när solen skiner. Årstider är fantastiska. Speciellt i Skåne, när vår besöker vinter och höst besöker midsommar. Variation gör allt så mycket intressantare och spontanare. Valet av kläder en vårdag blir en utmaning. Jag gillar utmaningar. Förutom när jag väljer vårjackan när snön besöker april. Skånska årstider. Hösten är min favorit. Men nu går vi mot ljuset igen och det gillar jag.

<3 Sonja

Foto: James Horner


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar