26 Oct 2014
shapeimage_1

Veckorna springer iväg, likaså helgerna. Igår var jag inne i en yoga-bubbla då Faith Hunter kom till Hot Yoga Malmö för att lära ut diverse rörelser och tekniker. En vacker dag skall jag kanske också klara av att utföra rörelser som jag idag bara drömmer om att kunna göra. 🙂 Vägen dit är dock kul och utmanande. Utan yogan tror jag varken min rygg eller mitt huvud riktigt hållits på plats. Stunder där tiden är just nu.

På fredagen fyllde Hot Yoga Malmö 7år och vi fick se fantastiska yoga- och dansuppvisningar. Jag spelade även några låtar, vilket var väldigt kul, stämningen var härlig. Tack alla!

Det fantastiska med yogan är att man aldrig slutar utvecklas i den. Klasserna blir aldrig långtråkiga då man utmanar sig själv i det läget man är i just nu. Känner samma med musiken, jag kommer aldrig bli färdig där heller, tvärtom ju mer jag lär mig destu fler saker inser jag att jag inte kan haha. Även denna resan är fantastiskt kul, med alla sina delmål och upp och ner. Men utan något slut där jag skulle känna mig färdig.

Ha en fin söndag!

Sonja