October 7, 2013
shapeimage_1

 Måndag är här igen och i morse kände jag hur jag landade i kontorslandskapet efter min lilla roadtrip till Örnsköldsvik. Dagen på jobbet började med att jag glömde trycka på knappen “spara”, vilket ledde till en smått frustrerad Sonja, dock för trött för att orka bli mer än så.

Under mina timmar på Regnbågsveckan i Öviken så fick jag delta i workshops där vi målade på kärleksvägg, lagade egna pins, klädde ut oss för att slutligen lyssna på duktiga Marielle som sjöng och spelade för oss, för att sedan spela låtar själv. Det blev finska kärlekslåtar, låt om normer och några farväl-låtar med, dom ingår ju liksom i repertoaren. En lyckad dag avslutades med en tågresa som gungade mig till sömns genom den mörka höstnatten.

Ett extra tack till Jens och Marielle för denna dag!

Värme

Sonja