June 19, 2013
shapeimage_1

Tack till alla som deltog och uppträdde på sommarfesten den fantastiska lördagen i början på juni! Kära syster Nina, aka Marilyn ;), äntligen fick vi uppträda tillsammans! Dannie, det är en ära att få jobba med dig. Robert, du var grym i lördags. Johan, den dagen vi träffades tog musiken en helt ny vändning i mitt liv. Pia & Susu, mina sjungande mostrar och förebilder, tack för allt!

Helgen därpå följde fler spelningar; tillsammans med vår duktige basist Vidar så spelade vi både på Mossagårdsfestivalen (Ebba-Maria, du är otrolig!) och Mässinghornet. Fanny, vi ser så mycket fram emot våra kommande repan och spelningar med dig på fiol! Ses på söndag! 🙂

Jag ser fram emot så mycket just nu att jag nästan spricker. Önskar det fanns fler timmar på dygnet, men de få som finns fördelar jag så gott jag kan. 🙂

Stor kram!

Sonja