March 2, 2014
shapeimage_1

Vad längtar du efter och ser fram emot extra mycket just nu? Är det en annan årstid? En speciell dag? Är det någon du saknar och vill träffa igen? Kanske du längtar efter lite egentid? Just nu längtar jag efter att våren kommer på riktigt. Jag längtar efter kommande spelningar och musiksamarbeten. Jag saknar vänner och familj jag inte träffar så ofta som jag hade velat.

Men jag har det väldigt bra. Så många som hade längtat efter helt andra saker. Livets lotteri, var du är född styr så mycket. Här kommer låten Hopplöst. “Hjälplösheten sköljer över mig, när jag ser på nyhetssändningen. Min önskan, om en solig dag, känns plötsligt jävligt banal”.

http://www.youtube.com/watch?v=FlF0tBOpgiY&list=PLTh8EIWgSUI41aX5IIAOp8OIpaJ7XtXCi&feature=share&index=1

Kärlek

Sonja

Foto: James Horner