Live like Jack

February 23, 2014
shapeimage_1

Hej alla glada! Hoppas helgen varit fin! Jag har suttit hundvakt i två veckor nu åt min kära mors och hennes sambos hund Jack. Ett litet troll som bökat omkring här och som jag använt som ursäkt för att slippa städa. Han är som ett litet barn, har jag hört, ni vet stökar och plockar inte undan sina leksaker när han lekt färdigt med dom. Och sen sliter han ut allt innehåll ur sina gosedjur så det ser ut som det snöat i lägenheten. Lönt städa? Nope.

Så det har blivit långa rundor och nya låtar istället. När jag försökt spela in något så har Jack gärna gjort sig hörd genom att tugga högljutt på sina gosedjur eller slängt omkring med dom så jag en dag fick en stor papegoja rakt i huvudet. Ja han bryr sig liksom inte alltid om vad som försiggår utan kör på sitt eget race. Han är sen såndäran som lever i nuet. Konstig sak att göra. Nu blir det en runda i solen. Ha en fin söndag!

<3 Sonja


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar