Jag spricker!

March 23, 2014
shapeimage_1

Gomorn! Hoppas ni haft en fin helg. 🙂 Min började med en trevlig after work med fina kollegor och fortsatte dagen efter med redigering av musikvidoes. En stor kanna kaffe och massa material, filmat av James Horner, gjorde min dag. Tre videon blev det, en för Svart Kaktus som snart släpper sin singel Part of you och två till Sorgenfri som släpper sin första singel inom kort. Sorgenfris 1 års-födelsedag firas den 7 april med ett besök på Radio92 med tårta, partyhattar och livemusik. 🙂 Jag måste säga att jag spricker lite av glädje och lycka över all denna musik som finns i mitt liv. Och alla fina människor. Jag är nog lite hög på kaffe och glädje denna stund. Så det blir inga melankoliska farväl-låtar denna dag. Ha en fin söndag! <3

Sonja

Foto: James Horner


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar