March 12, 2013
shapeimage_1

Jag tänkte jag skulle ta mina salta pinnar och morötter och titta på film. Men jag fastnade, än en gång, med gitarren och sedan datorn i mitt knä. En sommar åt jag så många morötter att mitt ansikte fick en orange ton. Det är sant. Och jag borde varken sitta med min dator eller gitarr, utan vid mitt piano, även kallat mitt dåliga samvete. Jag har börjat med pianolektioner och ska ta min andra lektion på torsdag. Måste öva massa mer så att jag kan få en liten guldstjärna. Jag borde även göra en massa annat nyttigt som står på min borde-göra-lista. Men ikväll låter jag pianot blänga lite extra på mig medan jag knaprar på min tredje morot och uppdaterar min blogg och snokar runt på FB. Imorgon skall jag ta itu med resten.

Ha en fin kväll.

Kram

Foto: John Vinnersten