January 26, 2013
shapeimage_1

Sitter och filar på en ny text och låt och just nu är det musiken som flyter på bättre än själva texten. Andra gånger är det precis tvärtom, som när jag får skriva musik till andras fantastiska texter. Sedan två år tillbaka har jag skrivit låtar tillsammans med Johan Ridell, det är vi som är Skibdahl&Ridell och tillsammans med Daniel Pecovnik bildar vi Svart Kaktus. Många av Johans tilltalande och inspirerande texter har jag fått skriva musik till och den 1 mars släpper vi vår singel “Utan nånting sagt”. Detta är ett samarbete som bygger vidare på en massa planer och som ni inte kommer få se ett slut på. 😉

Inom kort skall ni även få läsa om två textförfattare och en producent som jag samarbetar med, nämligen Jarri Vuorio, Maisa Dabus och Daniel Pecovnik.

Ha en fin helg!

<3

Ps. Ta gärna en titt på Skibdahl&Ridells musikverkstad: www.youtube.com/sjmusikverkstad