26 Apr 2015
shapeimage_1

Kan man skämta om allt? Jag älskar svart humor, men är det okej för mig att skratta åt sådant som kanske är känsligt för någon annan? Igår gästade jag, med några av mina låtar,

ett gäng stand-up komiker på eventet Spicy Comedy och fick mig många goda skratt. Både av igenkänningsfaktorn och för att det ibland var så bisarrt och mörkt att det inte gick att hålla sig. Igenkänningsfaktorn, är något jag också önskar dela med mig av med mina låtar, hur deppiga dom än kan vara ibland. Att känna sorg för att sedan läka igen. Att kunna skratta åt det mest bisarra, för att sedan sätta bitarna på plats igen. Min vän Anders, som är komiker sade att det är okej att skämta om allt, men inte okej för alla att skämta om just allt. Hänger ni med? Humorn har hjälpt mig att bryta barriärer, läka sår, lätta på sorg och finna nya vägar. Gårdagens kontrast med humor och melankoliska toner kändes som en bra kombination. En balans som jag gärna är med och bygger igen.

Ha en fin söndag!

Sonja