July 29, 2014
shapeimage_1

Min jetlag varade i en vecka. Jag tror jag gillade den lite. Den gjorde mig till nattugglan jag annars inte är. Trist var det ju att sova bort halva dagarna, men å andra sidan fick jag uppleva sena nätter vilket jag annars sällan gör. “Istället får du uppleva dom tidiga morgnarna innan du lägger dig”, sade en vän till mig. 😉

Det var en spännande resa i LA och jag är så glad för att ha fått möjligheten att vara med på den. Det var även ett känslokaos blandat med glädje, nervositet, lycka, vilsenhet, lättnad och frustration men mest av allt var det glädje. Glädje att vara med om något jag inte trodde jag skulle få uppleva och glädje över nya vänner och kontakter.

Känns bra vara hemma igen. Sommaren får gärna vara ett tag till men med hösten kommer alla projekt att sätta igång ordentligt igen. Längtar!

Njut av sommaren, snart är den underbara hösten här.

<3 Sonja

Foto: James Horner