April 13, 2014
shapeimage_1

Ett stort tack till Fredrik och Michael på Radio92 för att vi fick komma och fira vår 1årsdag med er! Det var en superhärlig kväll och vi ser fram emot att hälsa på er fler gånger. Vi fick oss en födelsedagsfanfar som vi tackar för och sedan spelade vi låtar och hade diskussioner där Johan bl.a. funderade på om man blir åk- eller sjösjuk om man åker buss sittandes i en pool. Kanske de slår ut varandra?

Tiden går verkligen fort när man har roligt, kan inte förstå att vi redan varit ett band i ett år! Måndagarna som vi repar på har ändrats till dagar att se fram emot. Något mer vi ser fram emot just nu är vårt släpp av vår singel Båda sidor. Detta firar vi med en releasefest onsdagen den 30 april på På Besök i Malmö. Titta gärna in på lite musik innan ni går vidare för att skåda brasorna. Eller stanna kvar och ta en skål eller två med oss.

Tack till mina underbara Sorgenfri-medlemmar för ett härligt år och till alla er som stöttar oss!

KÄRLEK! <3

Sonja