Främmande hand

April 2, 2014
shapeimage_1

Sitter med min skål med popcorn och finputsar musikvideos som ni kommer få se inom kort. Helgen spenderades i underbara Brighton där Sorgenfri spelade på Northern Lights. Åker ni till Brighton så missa inte denna pub med en underbar stämning och helt fantastiskt god mat! Under vistelsen blev jag väldigt positivt överraskad över vegan-utbudet som fanns.

Hur hamnade vi i Brighton? Jag träffade min barndomsvän Anna när jag hälsade på hemma i Finland i julas. Hon föreslog att jag skulle hälsa på henne i Brighton där hon jobbar. Hon nämnde även en trevlig pub där det kunde finnas möjlighet för spelning.

Jag skickade ett sms till Ridell och sade att Sorgenfri skall spela i Brighton. Johan var genast på och inte en lång stund efter fick jag en text av honom, som handlade just om att åka till Brighton. En stund senare skickade jag tillbaka denna text med musik. Låten Främmande hand var född och denna spelade vi självklart i Brighton. 🙂 Ni kan få höra oss spela den på lördag med, på Mässingshornet i Malmö.

Hoppas vi ses på lördag! Annars följ med oss till Brighton i höst för mera musik och god mat, det var en stad jag inte känner mig färdig med än. Om jag någonsin kommer göra det. 😉

Kärlek!

Sonja

Ett klipp från spelningen på Northern Lights: https://www.youtube.com/watch?v=fDm7LdC049c

Foto&film: James Horner


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar