Förväntningar

August 16, 2014
shapeimage_1

Cyklade till yogan imorse, tror jag nästan cyklade i sömnen. Passet började trögt och jag undrade hur jag skulle stå ut i 90 minuter. Bra början på ett pass. Men någonstans vände det. Det som började som det trögaste passet på länge flöt faktiskt på rätt så bra. Liksom vissa dagar när man får mini-ångest för saker man måste ta sig igenom, men när man väl gör dem känns de inte så farliga länge.

Första dagen på jobb efter semestern var till exempel inte så jobbig som jag hade tänkt mig. Att bygga upp ett motstånd inom sig mot något man inte älskar att göra, blir oftast, för mig i alla fall, så mycket värre i mitt huvud än i verkligheten. Som detta yoga-pass där jag trodde jag skulle dö av trötthet och ligga kvar som en pöl på golvet.

Cyklade istället hem med mer energi än innan och ser redan fram emot näst pass. Liksom nästa låt och nästa spelning och att umgås med dig. Ja, jag längtar efter mycket och behöver ofta påminna mig själv om stunden just nu. Tjatigt? Ja. Men välbehövligt.

Ha en härlig helg och för alla som har möjlighet besöka Malmöfestivalen, ha en härlig festival!

<3 Sonja


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar