31 Dec 2014
shapeimage_1

Ikväll skall jag introducera den finska traditionen att stöpa nyårslyckor till några kära skånska vänner. Nyårslyckor är hästskor av tenn som man smälter och sedan kastar i vatten samtidigt som man ropar sitt namn. I den nya stelnade figuren kan man sedan tyda och se det kommande året. Fast hur mycket vill man egentligen veta? Det var mycket som min nyårslycka inte berättade för mig förra året, men det är nog lika bra det. En del av denna resa är väl just att inte veta för mycket, inte längta ihjäl sig eller oroa sig för mycket över saker som komma skall. Eller saker som helt kommer utebli. Jag planerar fortfarande som en galning, men försöker även stanna till en stund där jag befinner mig, just nu. Idag blir det yoga, fortsatt planering av kommande musikvideos, en stor nyårskram till världens bästa granne och sedan en kväll med härliga vänner.

Önskar er en fin sista dag på 2014. <3

Gott Nytt År 2015!

Onnellista Uutta Vuotta!

Happy New Year!

Sonja