July 1, 2012
shapeimage_1

Vilken härlig vecka med mycket musik! I tisdags anordnade UpSweden, tillsammans med Far i Hatten, en kväll med Quiz och livemusik. Det blev en härlig kväll med massa folk och en glad Sonja som uppträdde med melankoliska låtar. Jag blev speciellt tagen av bandet Crying Day Care Choir. Mera musik blev det på fredag på Café & Le i Lund. Det blev fullsatt med både publik som musiker som kom upp och spelade på den Öppna scenen. Själv bjöd jag på några extra finska låtar då det fanns en landsman i publiken. 🙂 Veckan avslutades med MeFestivalen som Johan Ridell anordnade. Det var fantastiskt kul att få spela denna kväll och få lyssna på alla grymma band som uppträdde. Musiktips för er som inte kunde komma: Turn off your television, Games for May, The True, Jeer, Funked Up och Signs of life.

Kram!