6 Nov 2014
shapeimage_1

Nu är låtarna utvalda till min kommande solo- EP och likaså till fulländaren med Sorgenfri. Solo-samarbetet gör jag tillsammans med Jon Rinneby (Sound of wool) och tillsammans skapar vi ett sound som jag hoppas ni också kommer att gilla. Utöver själva inspelningarna så går det tid till att öva vidare på rösten, vilket jag gör tillsammans med min fantastiska moster Pia Skibdahl över Skype-sånglektioner. Pia har inspirerat mig sedan jag var liten och jag kommer än ihåg hur jag då, med stor inlevelse, härmade hennes operetter och arior. Till nästa är det dags för fler musikvideos, vilka jag kommer filma med James Horner och sedan editera; ett pussel jag älskar att lägga. Fler namn kommer att dyka upp längs med resans gång, jag håller er uppdaterade. Jag kommer dyka djupare in i min musikbubbla ett tag framöver, vi ses på ytan lite längre fram. 🙂

Kram på er!

Sonja

Foto: James Horner