May 1, 2012
shapeimage_1

Hoppas ni alla haft en trevlig Valborg! Här kommer en liten uppdatering på musikfronten. Vill börja med att tacka den härliga publiken på STPLN i fredags och Emues crew som anordnade konserten. Sen vill jag rekommendera bandet Funked Up som spelade denna kväll. Funked Up är ett gäng energiska och talangfulla musiker som vi kommer få höra mer av. Och det ser jag fram emot!

När ni har vägarna förbi Lund så titta gärna in på mysiga Café & Le som ligger strax intill Botulfsplatsen. Där finns det god mat, dryck och livemusik. Jag fått glädjen att bli en av de tre husmusikerna som spelar där på helgerna och jag stortrivs så klart med detta uppdrag. 🙂 Så fort värmen håller i sig lite så kan man sitta på den härliga innergården och bara njuta. Välkomna på en härlig kväll med musik, mat och umgänge!

Ja tänk att maj redan är här, hoppas den blir lika fin som den sista dagen i april.

Kram!