Drömmar

May 8, 2013
shapeimage_1

Från en spelning till en annan. I lördagsmorse tog jag och min fina musikervän Johan Ridell 06.20 tåget från Stockholm till Malmö för att hinna till spelningen på STPLN där Annika Holmander höll vernissage av sina fina tavlor. (Härligt kombinera konst och musik!) Kvällen innan såg Johan och jag Bruce Springsteen stå på scen. 65 år och still going strong! Ja det är väl ingen ålder, men han springer ju runt på scen mer än mången annan jag skådat. Att älska att stå på scen är något han utstrålade. Trots min nervositet, som jag aldrig kommer bli av med, så hoppas jag kunna utstråla ens en gnutta av den energi som jag såg i fredags. Med det i åtanke tänker jag tillbaka på Roskilde festivalen 2007 då jag såg Martha Wainwright stå på scen, solo med sin gitarr och röst. Hon fångade mig totalt och jag tänkte, jag vill bli som hon.

Att våga drömma och lägga ribban högt skall vi alla göra, ge ej upp vad du än drömmer om att göra. Inatt står jag på en scen som förband till min stora idol, Martha. 😉

Kram på er!

(Bild: Daniel Pecovnik, MoonShine Productions)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar