Det brukar leda till en låt

November 3, 2013
shapeimage_1

Hur bearbetar man olika händelser och känslor i sitt liv? Pratar om dom? Skriker och gapar? Målar en tavla? Skriver en låt? Alternativ två och fyra funkar rätt bra för mig. Det var en gång jag var väldigt upprörd på en person och min förstas spontana reaktion var att skrika och gapa på denne. Jag hejdade mig och skrev en låt. Den färdiga låten lade jag upp för allmänheten att lyssnas på, i hopp om att även den tänkta person tog sig en liten stund att lyssna på den. Aah, så bearbetade jag den frustrationen och kunde gå vidare till nästa låt, som var snäppet gladare. Min hämnd brukar alltså inte vara värre än en låt. Hade jag skrivit en låt just nu så hade den hetat “Förvirrad”.

Ha en fin söndagkväll!
Sonja

Foto: Johan Ridell


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar