Daniel Pecovnik 

February 10, 2013
shapeimage_1

Idag tänkte jag skriva lite om musikern och producenten Daniel Pecovnik. Fast, kallar du honom Daniel, så utgår han från att du är arg på honom. Kalla honom Dannie. Dannie är den grymma gitarristen som är en del av Svart Kaktus, det är även han som lägger sina magiska producenthänder på låtarna och ger dom nytt liv. Tillsammans med Dannie bildar vi även festduon Lime – boka oss gärna! 🙂 Utöver detta så brinner Dannie för sitt band Signs of LIfe som just nu är mitt inne i inspelningar som jag ser fram emot att höra. Hans hjärta slår även lite extra för Pink Floyd.

Jag är väldigt glad över att våra vägar mötts och att jag får samarbeta med honom. Gå gärna in på Facebook och gilla både Svart Kaktus, Signs of Life och Lime för att hålla er uppdaterade om kommande händelser. Ett litet smakprov på Svart Kaktus första inspelning “Du & Jag” kommer här http://youtu.be/QMBIrIAr-FE

Ha en fin vecka!

Sonja


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar