November 24, 2013
shapeimage_1

Det är slutet på november och jag blir överraskad av att det blivit kallt. Höstjackan var inte det bästa valet den tidig morgonen i torsdags. Den skånska vintern är på gång. Hur håller ni er sysselsatta och varma dessa mörka kvällar? Jag kan inte sova utan mina strumpor. Och min förra feber gjorde mig rastlös samtidigt som jag inte orkade lyfta ett finger. En ny låt blev det dock och slumrande små snuttar av Breaking Bad. Måste se dom avsnitten igen, sov mer än jag tittade. Visst är det en bra serie?! 🙂

Nu är det inspelningar som gäller varvat med spelningar. Att mitt sociala liv utanför musiken blir lidande ber jag om ursäkt för, men jag blir så glad varje gång ni tar er till spelningarna för att både lyssna och umgås lite. 🙂

Ha det fint i novemberkylan! Snart är det advent och mysstämningen börjar. 🙂

<3 Sonja