December 31, 2013
shapeimage_1

Ett nytt år, en början på något nytt eller slutet på något annat. Eller kanske både och? Livets berg-och dalbana kan ta en till fantastiska destinationer, men på vägen dit behöver man sina hållplatser, på gott och ont.

Vad längtar du efter? Har du några nyårslöften? Tar du dig tid till att göra det du verkligen brinner för? Har du fått tid och möjlighet till att ta reda på vad det är som får dig att må bra?  Alla måsten, är dom alla verkligen viktigare än det du egentligen vill göra?

Jag ser fram emot det kommande året och all musik som jag längtar efter att få spela och skriva, live-spelningar och inspelningar som kommit igång. Egentiden med gitarren är viktig samtidigt som Svart Kaktus och Sorgenfri är mig mycket varma om hjärtat. Jag känner mig mycket lyckligt lottad som får spela med alla dessa fantastiska musiker. Jag är lycklig för att musiken får ta en så stor plats i mitt liv.

Önskar er alla ett Gott nytt 2014, det kommer bli fantastiskt har jag hört. 🙂

Kärlek

Sonja