Musikprojekt

Sonja Skibdahl – Solo
Sonja Skibdahl är singer/songwritern och artisten som tar er med på en resa genom mystik, variation, glädje och melankoli.  Sonjas många musikprojekt begränsas inte till avstånd eller brist på fantasi; spelningar och samarbeten sträcker sig från Australien till England och USA.

 


Sorgenfri

Ett Malmöband med finlandssvenska och skånska toner bjuder på bitterljuva sånger om vardagen, den lyckliga men även den olyckliga kärleken, den eviga längtan och saker man sett och hört. Låtar om just livet. Snart släpps skivan Last train.


Låt med mig
Projektledare för Låt med mig; ett treårigt Arvsfondsprojekt, tillsammans med Kulturens, som ska ge ungdomar med kognitiva funktionsskillnader tillfälle att uttrycka sig och utvecklas genom musikskapande. Tanken är att projektet ska göra målgruppen mer synlig för en bred allmänhet samtidigt som det ska bidra till att stärka deltagarnas kontakt med varandra och det omkringliggande samhället.

Leigh Hewitt & Sonja Skibdahl
Samarbetet Melbourne – Malmö, tillsammans med den fantastiska musikern och låtskrivaren Leigh Hewitt spelar vi bl.a in låtar från tiden i bandet New Day.

Jonas Hofvander & Sonja Skibdahl
Ny låt släpps inom kort!

Nostalgi

Svart Kaktus
Projektbandet från Malmö som poppar och rockar.  Vårt senaste projekt, singeln Part of you, finner ni på Spotify och youtube.

Septima
Vi skrev låten Love (We are Proud) inför LundaPride 2016.

New Day
Denna trio spelade i Melbourne 2003-2005.

 

Kommentera